Wonen in de Vlierlanden

In De Vlierlanden zijn verschillende soorten kavels beschikbaar om het huis van je dromen te bouwen. Zoals in woonsfeer De Vlierbrink, waar je een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning kunt bouwen. Of bouw een vrijstaande boerderijwoning of erfwoning in woonsfeer Boerenerven.

De Vlierbrink

De Vlierbrink is de grootste kern van woonbuurt De Vlierlanden. Deze kern heeft een echte dorpse en landelijke uitstraling met zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen. Je kunt er het huis van je dromen bouwen op één van de beschikbare kavels. In De Vlierbrink is plek voor verschillende woningtypen waardoor een afwisselend beeld ontstaat. Bouwen in De Vlierbrink betekent dat je veel vrijheid hebt om jouw woonwens te realiseren.  

Boerenerven

Wonen in woonsfeer Boerenerven is wonen op een unieke locatie in een omgeving die rust ademt, met alle voorzieningen van stad op een steenworp afstand. In de ruim opgezette woonsfeer Boerenerven kun je een vrijstaande boerderijwoning of erfwoning bouwen. De woningen in Boerenerven verwijzen naar de traditionele boerderijen en schuren zoals je die in het buitengebied ziet. In een sfeervolle woonboerderij voel je je al snel thuis! Net als in de rest van De Vlierlanden, heb je ook in woonsfeer Boerenerven veel vrijheid bij het realiseren van jouw woonwens.