Kies je kavel in De Vlierbrink

De Vlierbrink is de grootste kern van woonbuurt De Vlierlanden en de verkaveling voor dit deel is als eerste uitgewerkt, samen met toekomstige bewoners. Deze woonsfeer heeft een echte dorpse uitstraling met zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen. Kies je kavel en bouw het huis van je dromen in De Vlierbrink!

De Vlierbrink is de grootste kern van woonbuurt De Vlierlanden en de verkaveling voor dit deel is als eerste uitgewerkt, samen met toekomstige bewoners. Deze woonsfeer heeft een echte dorpse uitstraling met zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen. De verkavelingstekening is klaar! Kies je kavel en bouw het huis van je dromen in De Vlierbrink

In De Vlierbrink vind je een echte dorpse en landelijke uitstraling. Je kunt er het huis van je dromen bouwen: vrijstaand of twee-onder-een-kap. De ruime kavels liggen aan groene woonstraten die passen bij de eenvoud van het oude landschap, afgewisseld met groene plekken en een hofje. 


Verkavelingstekening
De verkavelingstekening voor De Vlierbrink is tot stand gekomen in samenspraak met toekomstige bewoners van De Vlierbrink. Tijdens ontwerpsessies hebben zij meegedacht en meegetekend aan dit deel van De Vlierlanden. De eerste kavels zijn tijdens een kavelatelier in juni verdeeld. Zo’n 40 belangstellenden hebben inmiddels een optie genomen op een kavel in De Vlierbrink. Worden zij jouw nieuwe buren? Dat kan, want er zijn nog steeds kavels beschikbaar. Heb jij belangstelling voor een kavel in De Vlierlanden? Neem dan contact op met het Woonteam.

Medebouwers gezocht!
Als je een twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen, schrijf je samen met een medebouwer als koppel in. Wil je een twee-onder-een-kapwoning bouwen maar heb je nog geen medebouwer? Meld je dan bij het Woonteam. Er zijn op dit moment meerdere geïnteresseerden voor een twee-onder-een-kapkavel. Het Woonteam brengt je graag met hen in contact.