Komt jouw woonwens uit in De Vlierlanden? Meld je aan!

Het moment dat je een kavel kunnen kiezen komt steeds dichterbij. Je kunt je nog steeds aanmelden om mee te doen.

De eerste schets voor woonsfeer De Vlierbrink in de nieuwe woonbuurt De Vlierlanden is binnenkort gereed. Het moment dat belangstellenden een kavel kunnen kiezen komt dus steeds dichterbij. Je kunt je nog steeds aanmelden om mee te doen.

In december en januari hebben belangstellenden tijdens een werksessie meegedacht over woonsfeer De Vlierbrink in de nieuwe woonbuurt De Vlierlanden. De eerste schets, gebaseerd op de wensen en ideeën van de deelnemers aan de werksessies, is binnenkort gereed. Daarmee komt het moment waarop je een kavel kunt kiezen in De Vlierlanden steeds dichterbij. Heb je belangstelling voor een kavel en wil je alsnog meedoen? Meld je dan aan.

Eind maart biedt het Woonteam je de mogelijkheid om met een architect in gesprek te gaan over hoe jouw woonwens in woonbuurt De Vlierbrink past. Tijdens dit kavelgesprek kijkt de architect met je mee naar het type woning, hoe je de woning op de kavel wilt situeren, hoe groot de kavel moet zijn en of dit binnen je budget past. De kavelgesprekken vinden eind maart plaats.
In april kun je tijdens een kavelatelier kiezen op welke kavel jij het huis van je dromen wilt bouwen en is het mogelijk geheel vrijblijvend een pre-optie te nemen. Deelname aan dit kavelatelier betekent dus dat je de eerste keus hebt.

Wil je deelnemen aan het kavelgesprek en kavelatelier en heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog door een e-mail te sturen naar woonteam@ommen.nl of bel 14 0529. Het Woonteam houdt je dan op de hoogte van de ontwikkelingen rond De Vlierlanden en je ontvangt een uitnodiging voor het kavelgesprek en kavelatelier.

Meer weten over De Vlierlanden? Kijk op www.devlierlanden.nl.