Laatste kans 2-onder-1-kapwoning

Fase 1 van de Vlierlanden begint steeds meer vorm te krijgen en word al volop gebouw in het nieuwste deel. De gemeente Ommen is blij om te zien dat de meeste trajecten voorspoedig verlopen en zodoende, het één naar het andere droomhuis wordt gerealiseerd.

Toch is het zo dat twee bouwers deze week hun opties op een 2-onder-1 kapwoning hebben moeten teruggeven aan de gemeente. Dit maakt dat wij nu weer de laatste twee kavel voor realisatie van een 2-onder-1 kapper kunnen aanbieden. De kavels zijn groot, 284 m2 en 308 m2 en zijn gelegen aan de Boermarke 4&6. Kijk voor de exacte ligging op zone Digitale kavelkaart.

 Bent u samen met een medebouwer op zoek naar een ruime nieuwbouwlocatie waarop een eigen ontworpen woning kan worden gebouwd? Of ziet u dit wel zitten maar bent u nog op zoek naar een medebouwer? Neem dan snel contact op met het Woonteam, via woonteam@ommen.nl 

 Naast bovengenoemde kavels is er ook nog één kavel vrij, bestemd voor vrijstaande bebouwing. Het betreft een zeer ruime kavel met ruim uitzicht. Bent u dus op zoek naar meer vrijheid op eigen terrein maar wilt u wel de levendigheid van een woonwijk, dan is dit wellicht iets voor u. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het Woonteam.